Количката е празна

Услуги

 

 

Рамкиране на картини

Да предпазим любимата картина и да подобрим нейното представяне са две от целите на рамкирането на картини. Пъстроцветните изображения хармонизират с голямото >> разнообразие от профили <<, които могат лесно да се изберат и подобрят визуалното излъчване. При качественото рамкиране е необходимо предотвратяването на негативното въздействие на замърсители разпространявани по въздух да влизат в контакт с рамкираната картина или изображение. Изображението може да бъде и снимка на любим човек или така наречените "дигитални принтове". Технологията на рамкиране е приложима при всеки един от тях. Без никакви забележки към качеството на рамкирането се радвате дълги години на любимото произведение.

Експресно рамкиране

В рамките на до 60 минути от понеделник до петък в ателието на ул. Цветан Минков №8, Фрейм Дизайн поставя твоето едно изображение в рамка, а ти се наслаждаваш на непринудени разговори със свежи хора над чаша ароматно кафе или топъл чай.

Изрязване на паспарту

Безупречно изрязаното паспарту е основен елемент в качественото рамкиране удължавайки живота на картината. Фрейм Дизайн със своите нови и добре поддържани машини  изрязва паспарту, като предпазва цялостта на скосения срез. Паспартуто може да бъде праволинейно или овално съчетавайки се с вашето изображение. Вкопаването на канал в паспартуто очертава допълнително рамкираното изображение.

 

Рамкиране на гоблени

Фрейм Дизайн рамкира всички видове гоблени и произведения на изкуството ушити с игла. Висококачествените гоблени се поставят в рамка в така нареченият осигурителен "сандвич" реализирайки стабилно предпазване. Преди да се рамкира гоблена е прилежно опънат върху твърда повърхност с алкална основа позволяваща неговото поставяне в рамка. Задължително условие е опъването на гоблена да е обратим процес, чрез който е възможно да се прерамкира или транспортира след демонтиране.

Монтаж на рамки

Обикновено, след поставяне на изображението в рамка, е необходимо окачването му на стена. Фрейм Дизайн предлага лесно и качествено изпълнение и монтаж на рамки при желание на клиента от обучен  и сръчен персонал. Спазвайки високо хигиенни и социални норми на поведение осъществява качествена услуга по монтаж във всяко едно изискано помещение. Използваните крепежни елементи и аксесоари са съобразени с размера, тежестта и вида на монтираната рамка.

Монтаж на интериорни профили

Актуален продукт неповторим със своята уникалност по форма, текстура и разнообразие монтиран от обучен персонал с професионални качества - работят с лекота. Интериорните профили не подлежат на манипулация по модела "направи си сам". За монтирането на различните модели интериорни профили е необходимо задълбочено внимание към детайла от професионалист запознат с неговите механични свойства и декоративно покритие. На този етап Фрейм Дизайн не е обучавал и упълномощавал външни специалисти за работа с този специфичен продукт.

Кеширане на изображения

 

Рамкиране на спомени

Паметта на емоциите е винаги до теб. Всеки един предмет, близък до сърцето, естествено може да се постави в рамка, която го запазва непокътнат и естествен за дълги години напред. Дали това ще бъде подписаната от Григор Димитров тенис топка, бирената бутилка от изпитата бира с любимия рок музикант, значките и тениските на любимия футболен отбор е въпрос на лична сантиментална стойност. Фрейм Дизайн разполага с възможностите те да бъдат запазени, съхранени в рамка, и да са близо до теб.

Доставка на рамки

Виж страница ДОСТАВКА

 

Опъване на платно за рисуване

Да започнем на чисто, на чисто бяло платно за рисуване добре опънато на клиновидна подрамка и приковано отзад или отстрани на самата художествена подрамка. И двата вида приковаване на платното за рисуване е благонадежден, позволяващ завидна дълговечност без провисване на бъдещото произведение. Изборът на фиксиране на платното се определя от последващото окачване на платното и художественото му оформяне. Самата клиновидна подрамка е с двоен клин във всеки ъгъл позволяващ допълнително разтягане на платното съобразявайки се с неговите променящите се механични свойства с течение на годините. Фрейм Дизайн предлага опъване на платно за рисуване, както на единични бройки така и на голями серии подходящи за търговци на едро, художествени академии, колективни пленери. Избор на >> платно за рисуване <<