Количката е празна

Доставка

Доставка на избраната от вас рамка или картина, ще бъде извършена чрез куриер или наш транспорт до адрес на клиента.

Доставката с транспорт на Фрейм Дизайн може да се осъществи в точен работен ден и час посочен от клиента в рамките на град София.

Всички закупени продукти от нашия сайт можем да доставим до Вас с куриерска фирма. Ние се доверихме на фирма Лео Експрес, които са наши дългогодишни партньори и когато доставката е за наша сметка пратката ще се транспортира с тях. При желание от Ваша страна да доставим поръчката с друга куриерска фирма тя ще бъде изцяло за Ваша сметка.

При поръчка на стойност над 100лв. доставката е за сметка на Фрейм Дизайн до офис на куриерска фирма Лео Експрес.

При поръчка на стойност до 100лв. цената на пратката ще Ви струва 7лв.

Срока на доставка е три работни дни, като при по-големи поръчки фирмата си запазва правото да договаря и по-дълги срокове.

В градовете без фирмен офис на куриерската фирма доставката се осъществява в рамките на посочения график за посещения на куриерската фирма и точна информация се предоставя след запитване. Предлага се възможност за фиксиране на точен час и ден на доставка на готовата рамка, закупения профил или всеки един продукт предлаган от Фрейм Дизайн.

За грешно подадени размери от Вас фирмата не носи отговорност. Ако ние сме изпълнили Вашата поръчка грешно, рамката ще бъде върната за наша сметка и ще изработим нова, като тя също ще бъде транспортирана за сметка на Фрейм Дизайн. Ако рамките са доставени от Лео Експрес, имате възможност за преглед на стоките и ако установите транспортен дефект или счупване ще поемем изцяло рекламацията.

Плащането може да бъде извършено с наложен платеж или по банков път.